Brancherne og SafetyNet - Uddannelse sinstitutioner + kursusudbydere

Uddannelse

En komplet løsning til kursusadministration

Både uddannelsesinstitutioner og private virksomheder bruger SafetyNet Kursusadministration til at planlægge kurser og events for medarbejdere, elever eller kunder.

Kursusudbydere bruger SafetyNet til alle faser af kurser og events — fra planlægning til evaluering. Det er enkelt for udbyderne, for SafetyNet giver nemt overblik over kurser, spor og kursister og indeholder planlægningsværktøjer som huskelister og e-mailpåmindelser. Og det er enkelt for kursisterne, for kurserne annonceres på en brugervenlig, kundetilpasset hjemmeside.

Vores kunder

Center for Offentlig Komptenceudvikling
CFD
CGI
DTU
EDC
Europaskolen
Filadelfia
FOA – SOSU
GLB Revision
GL
IST
KAB
KU
NCC
Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk
Sankt Annæ Musikskole
Uddannelsesforbundet

Erfaringer…

KAB er et almennyttigt boligselskab, der som led i at administrere cirka 60.000 lejemål i Hovedstadsområdet afholder 1-2 kurser om ugen samt nogle større konferencer. KAB bruger SafetyNet til at holde styr på deres mange deltagere, undervisere og kursussteder. KAB’s uddannelsessekretær Bettina Jørgensen er glad for, at al administration foregår i samme system, så hun slipper for at koordinere mellem for mange forskellige afdelinger. Hun kan selv sætte tilmeldingsblanketten op, annoncere nye kurser, administrere kursister, skrive til kursussted, se fremmøde, udstede diplom og foretage en evaluering. Den brede løsning gør, at KAB kan håndtere deres store kursusmængde enkelt og effektivt. Læs hele kundehistorien her

Jeg er super tilfreds med systemet. Og det er nogle søde mennesker, I har inde hos jer. De er virkelig kompetente.

Bettina Jørgensen, uddannelsessekretær, KAB

IST leverer IT-systemer og -tjenester til skoler, daginstitutioner og kommunale forvaltninger. De afholder omkring 70 kurser om året. IST valgte SafetyNet, fordi de gerne ville automatisere en masse af de opgaver, de før lavede manuelt. De sparer tid ved, at e-mails til kursister med f.eks. tilmeldingsbekræftelse og kørselsvejledning sendes automatisk via e-mailskabeloner. IST er glade for, at det er muligt at inkludere så mange forskellige funktionaliteter i et cloud-baseret system. Læs hele kundehistorien her.

Jeg er super tilfreds med systemet. Og det er nogle søde mennesker, I har inde hos jer. De er virkelig kompetente.

-Mads Printzlau, Director of Software Services, IST

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Læs mere om, hvad man kan med SafetyNet Kurusadministration.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK