SafetyNet Trivselsundersøgelser - Brugervenligt spørgeskemasystem

Trivselsundersøgelser

 

SafetyNet Trivselsundersøgelsers vigtigste funktioner:

‍· Fleksibel opsætning af spørgeramme
· Enkel udsendelse
· Overbliksstatistik

SafetyNet Trivselsundersøgelser gør det nemt at oprette, udsende, analysere og handle på trivselsundersøgelser. SafetyNet Trivselsundersøgelser kan integreres med organisationens stamdata, så det er enkelt at udsende dem til forskellige afdelinger og ledelsesniveauer.

Det er muligt at bruge en færdiglavet eller tidligere gemt trivselsundersøgelsesskabelon eller bygge en ny op. Det visuelle indtryk kan tilpasses den enkelte organisation, og ligeledes kan svarkategorierne tage den form, der giver bedst mening for den givne undersøgelse. Den simple brugerflade gør det nemt og hurtigt at oprette og udsende spørgeskemaer.

Administratorer kan til enhver tid se, hvilke spørgeskemaer er åbne, samt hvor mange der har svaret. Påmindelser kan sendes automatisk til dem, der mangler at svare.

Ligeledes kan gemte spørgeskemaer og respondent- og svaroverblik tilgås af relevante medarbejdere. Brugere kan skabe rapporter på baggrund af en bestemt undersøgelse, afdeling eller tema. Sammenlign resultater på tværs af forskellige afdelinger eller forskellige år.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

SafetyNet Trivselsundersøgelser indgår i SafetyNet HR-løsningen.

da_DK