SafetyNet Tilsyn - Enkle spørgeskemaundersøgelser

Tilsyn

 

SafetyNet Tilsyns vigtigste funktioner:

‍· Opbyg simple skemaer
· Udfyld skemaerne på få minutter
· Træk rapporter over resultater

‍SafetyNet Tilsyn gør det enkelt at opbygge og udfylde skemaer til brug ved tilsyn, kortlægninger, runderinger, audits og lignende. Skemaerne kan i høj grad tilpasses den enkelte organisation, idet der er mulighed for omfattende tilpasning af spørgsmål og spørgsmålstyper, layout, svarkategorier og afhængigheder.

Skemaerne kan udfyldes over internettet via en PC eller mobilenhed. Ved tilkøb af SafetyNet-appen kan skemaerne også udfyldes offline via appen. SafetyNet Tilsyn er derfor en god mulighed for organisationer, der har brug for, at deres medarbejdere kan udfylde et skema uden, at de sidder ved et skrivebord.

Besvarelser kan eksporteres til Excel, og det er også enkelt at generere PDF-rapporter. Rapporterne kan eksempelvis sammenligne svar fra forskellige afdelinger eller fra samme afdeling over tid.

Tilsyn kan integreres med organisationens stamdata, lige som SafetyNets øvrige moduler, således at de rette personer har adgang til de rette tjeklister og besvarelser. Gennem rollestyring sikres det altid, at kun de rigtige personer har adgang til følsomme data.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

SafetyNet Tilsyn indgår i SafetyNet Kvalitet-løsningen.

da_DK