Branchernes brug af SafetyNet - Regioner Og Stat

Regioner og Stat

Forebyg skader og adressér medarbejdertrivsel

SafetyNet bruges i 4/5 regioner og af flere statslige organisationer. Værktøjet hjælper med at sætte fokus på medarbejdertrivsel og adressere og forebygge arbejdsskader.

HR- og arbejdsmiljøansvarlige i offentlige institutioner har stort fokus på at adressere medarbejdertrivsel og arbejdsskader.

Det har ansvaret for at sikre en ordentlig arbejdsplads for deres medarbejdere, både når de er kontakt med borgere og arbejdspladsen. Når mange løber stærkt, er det vigtigt at have en god struktur for, hvordan man følger op på og forbedrer arbejdsmiljøet. Det hjælper SafetyNet med.

Vores kunder

Anklagemyndigheden
Forsvaret
Region Hovedstaden
Region Nordjylland
Region Syddanmark
Region Sjælland
Rigspolitiet

Hændelser: Nem registrering giver større fokus på arbejdsmiljøet

I SafetyNet Arbejdsskader er det hurtigt og enkelt at registrere arbejdsskader. Vores brugere erfarer, at flere husker at registrere arbejdsskaderne, når det er nemmere at gøre. Flere registreringer giver et større fokus på arbejdsmiljøet og bedre mulighed for at kortlægge eventuelle mønstre og steder, hvor der skal gøres en forebyggende indsats.

HR: Komplet spørgeskemasystem

SafetyNet HR indeholder et komplet spørgeskemasystem til alle faser af en HR-undersøgelse. Benyt en af vores skabeloner eller opbyg egen undersøgelse. Der er vide muligheder for at opsætte forskellige spørgsmåls- og svartyper og svar-afhængigheder. Udsendelse til afdelingerne sker direkte fra SafetyNet, som er integreret med organisationens stamdata. Det er også muligt at trække rapporter med svaroverblik og simple statistikker.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

Med SafetyNets handlingsplansmodul kan man følge op på skader og resultater fra HR-undersøgelser. Lav en handlingsplan for en given sag, og fordel opgaver og ansvarsposter. Sortér nemt i sagerne efter status, prioritet og deadline.

Erfaringer...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Med vores nye A-skade-løsning fra frontAvenue har vi halveretden tid, vi bruger på at registrere arbejdsskader
Region Hovedstaden
A-skade er på alle måder både hurtigere,mere brugervenligt og mere logisk opbygget, end det gamle var. Med gode hjælpetekster til skærmbillederne, og med feltvalidering og ’workflow’, der guider brugernegennem sagsbehandlingen, hurtigt, sikkertog effektivt.
Region Benstaden
Vi har været særdeles tilfredse med forløbet af hele det store projekt, der er gået sågodt, at tidsplanen ikke blot blev fulgt, menA-skade - en del af safetyNetmange delelementer var færdige før tid. Såvi synes, at forløbet har været rigtigt godtplanlagt og gennemført
Region Armstaden

+750.000

Bruger SafetyNet, vil du også?

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Mange offentlige institutioner vælger SafetyNet HR som en del af deres SafetyNet løsning.

Læs mere om mulighederne med SafetyNet HR.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

Branchernes brug af SafetyNet - Regioner Og Stat

Få seneste nyt fra os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer.
Ved at klikke 'Tilmeld' accepterer du vores politikker.

Tak! Vi holder dig opdateret.
Oops! Der gik vist noget galt. Prøv igen senere.
da_DK
en_US da_DK