Branchernes brug af SafetyNet - Regioner og Stat

Regioner og Stat

Forebyg skader og adressér medarbejdertrivsel

SafetyNet bruges i 4/5 regioner og af flere statslige organisationer. Værktøjet hjælper med at sætte fokus på medarbejdertrivsel og adressere og forebygge arbejdsskader.

HR- og arbejdsmiljøansvarlige i offentlige institutioner har stort fokus på at adressere medarbejdertrivsel og arbejdsskader.

Det har ansvaret for at sikre en ordentlig arbejdsplads for deres medarbejdere, både når de er kontakt med borgere og arbejdspladsen. Når mange løber stærkt, er det vigtigt at have en god struktur for, hvordan man følger op på og forbedrer arbejdsmiljøet. Det hjælper SafetyNet med.

Vores kunder

Anklagemyndigheden
Forsvaret
Region Hovedstaden
Region Nordjylland
Region Syddanmark
Region Sjælland
Rigspolitiet

Et udpluk af fordelene med SafetyNet:

Hændelser: Nem registrering giver større fokus på arbejdsmiljøet

I SafetyNet Arbejdsskader er det hurtigt og enkelt at registrere arbejdsskader. Vores brugere erfarer, at flere husker at registrere arbejdsskaderne, når det er nemmere at gøre. Flere registreringer giver et større fokus på arbejdsmiljøet og bedre mulighed for at kortlægge eventuelle mønstre og steder, hvor der skal gøres en forebyggende indsats.

HR: Komplet spørgeskemasystem

SafetyNet HR indeholder et komplet spørgeskemasystem til alle faser af en HR-undersøgelse. Benyt en af vores skabeloner eller opbyg egen undersøgelse. Der er vide muligheder for at opsætte forskellige spørgsmåls- og svartyper og svar-afhængigheder. Udsendelse til afdelingerne sker direkte fra SafetyNet, som er integreret med organisationens stamdata. Det er også muligt at trække rapporter med svaroverblik og simple statistikker.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

SafetyNet Handlingsplaner hjælper jer med at sørge for, at der bliver fulgt op på sager af afgørende betydning for arbejdsmiljøet. Uddel ansvarsposter, opgaver, deadlines og prioriteringer fra SafetyNet Handlingsplaner. En digital handlingsplan er et godt redskab til at sikre, at eventuelle sikkerhedsrisici bliver rettet op på.

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Mange offentlige institutioner vælger SafetyNet HR som en del af deres SafetyNet løsning.

Læs mere om mulighederne med SafetyNet HR.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK