Læs Om Frontavenue - Virksomheden bag SafetyNet

Om os

Hvem er vi?

Vores løsning, SafetyNet, letter arbejdsgangene forbundet med administration af arbejdsmiljø, kvalitet/audit, forsikringsadministration, HR og kursusadministration. Alle vores moduler er baseret på samme integrerede og modulopbyggede fundament og udvikles kontinuerligt i tæt samarbejde med vores kunder. FrontAvenue udvikler og sælger SafetyNet til en bred vifte af kommuner, regioner, myndigheder og private virksomheder.

Historie

FrontAvenue blev etableret i 2001 som et IT-konsulenthus i København. Fra starten var kundens behov styrende for den teknologi, vi udviklede. Vores fokus de tidlige år lå i at udvikle skræddersyede web-baserede forretningssystemer til en lang række forskellige virksomheder. Da mange af vores kunder havde lignende behov, udviklede vi samtidig standardløsninger, der kunne tilpasses de enkelte virksomheder, hvilket førte til lanceringen af SafetyNet i 2003. Med SafetyNet samler vi mange forskellige og forbundne administrative løsninger i ét integreret overbliksskabende system.

Vision

Vores mål er at være leverandør af det førende SaaS Standard System til Arbejdsmiljø og HR i Danmark til såvel private som offentlige kunder og udbrede systemet til internationale markeder via samarbejde med lokale partnere.

Kerneværdier

FrontAvenue holder kunden i centrum ved at tilpasse SafetyNet til den enkelte organisation ved implementering. Derefter lader vi organisationen være styrende for, hvilke moduler vi udvikler, og hvordan de forbedres. Dette gøres blandt andet gennem kundemøder, support-linjen og årlige ERFA-seminarer. Således sikrer FrontAvenue, at vi leverer et brugervenligt produkt med bred funktionalitet og stor fleksibilitet.

Vi støtter

Hvem arbejder i FrontAvenue?

Vi er 13 ansatte på hovedkontoret i København og 21 ansatte på kontoret i Indien. I København arbejder vi med udvikling, salg og marketing og leverance, og i Indien arbejder vi med udvikling og test. Læs mere om os på medarbejdersiden.

Medarbejdere i FrontAvenue
Læs Om Frontavenue - Virksomheden bag SafetyNet

Få seneste nyt fra os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer.
Ved at klikke 'Tilmeld' accepterer du vores politikker.

Tak! Vi holder dig opdateret.
Oops! Der gik vist noget galt. Prøv igen senere.
da_DK
en_US da_DK