Dokumentation

Dokumentation

Dokumentationsmodulet

SafetyNet Dokumentation samler dokumenter, som SafetyNet brugere skal have adgang til. Det gælder dels projekter, medarbejdere skal samarbejde om, eksempelvis en ISO-certificering, og dokumenter der relaterer sig til sager i et af SafetyNets andre moduler, eksempelvis en forsikringspolice eller en APV-rapport.

Versionsstyring

Flere versioner af samme dokument kan løbende tilføjes i takt med, der sker ændringer af kladder eller forhold opdateres. Tidligere versioner kan søges frem ved at klikke ind på det enkelte dokument.

Adgangskontrol

Dokumenter tilknyttes særlige områder eller afdelinger, så de er lette at søge frem. Det er muligt at styre, hvilke medarbejdere kan se og redigere hvilke dokumentmapper.

Organisering

Selve mappestrukturen kan også sættes op præcis som det giver mening for den enkelte organisation. Dokumenter kan indeles i mapper og undermapper og under forskellige faner.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.