Kvalitet

Kvalitet

Kvalitet

SafetyNets kvalitetsstyringsværktøjer lader medarbejdere samarbejde om at forbedre virksomhedsprocesser. Kvalitetsværktøjerne kan både bruges til certificeringsprocesser, tilsynsopgaver, dokumentation og processtyring.

ISO

Certificeringer

Brug SafetyNet til alle led i en certificeringsproces. Med SafetyNet kan du kortlægge alle de nødvendige trin, fra de indledende undersøgelser og forbedringsprocesser til det endelige tilsyn og de opfølgnings- og efterlevelsesprocesser, det genererer. Systemet understøtter versionsstyring af forskellige dokumenter, opgavefordeling mellem medarbejdere og meget mere. Saml alle relevante informationer ét sted – så bliver hele forløbet overskueligt.

Dokumentation

Saml alle dokumenter relevante for en certificering i SafetyNet. Dokumenter kan organiseres under faner, mapper og undermapper, så de er nemme at finde rundt i. Forskellige medarbejdergrupper kan få adgang til at se eller se og redigere forskellige dokumenter. Under en certificering kan man eksempelvis gemme medarbejderretningslinjer, procedurer, leverandørinformation og mere.

Tilsyn

Opret tjeklister til brug på smartphone, tablet og PC. Det er muligt at notere kommentarer omkring afvigelser, risici og andre tilsynspunkter. Det er ligeledes muligt at vedhæfte billeder til tilsynsskemaet. Der er stor fleksibilitet i, hvordan tilsynsskemaet skal se ud, hvem der skal have adgang til at redigere og udfylde det og hvordan resultaterne præsenteres. Læs mere her.

Opfølgning

Følg op på tilsynsresultater med målrettede handlingsplaner. I SafetyNet kan du koble handlingsplaner sammen med resultater fra forskellige undersøgelser. Med SafetyNet handlingsplaner kan medarbejdere fordele arbejdsopgaver imellem sig og løbende følge med i projektet. Gode samarbejdsværktøjer skaber god kvalitet i virksomheden.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.