SafetyNet Udviklingssamtaler

SafetyNet Udviklingssamtaler

SafetyNet Udviklingssamtaler

I SafetyNet Udviklingssamtaler gennemføres udviklingssamtaler og brugere kan indtaste noter og beslutninger fra MUS-, LUS-, GRUS- eller TUS-forløb. Således bliver det muligt at sammenligne spørgsmål og svar både fra tidligere år og på tværs af afdelinger.

SafetyNet HR -Udviklingssamtaler bidrager til, at det bliver lettere at danne et fyldestgørende billede af en medarbejder, da informationerne fra udviklingssamtaler bliver lette at søge frem. Hvis en organisation benytter SafetyNets øvrige HR-løsninger kan informationerne fra udviklingssamtalen desuden let sammenholdes med medarbejderens eller afdelingens andre HR-relaterede data.

Følg med i medarbejdernes udvikling

I SafetyNet kan I registrere, hvad I snakker om til udviklingssamtaler, og referere tilbage til det løbende og inden næste udviklingssamtale.

God dokumentation af, hvad I bliver enige om, er det bedste udgangspunkt for effektive tiltag. Når alle ved, hvad målene er, og hvor langt, I er kommet, er det nemmere at opnå dem.

Det vil vi gerne hjælpe med.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.