Ledelsesevaluering

Ledelsesevaluering

Ledelsesevaluering

Bedre lederskab gennem bedre evaluering

Sæt fokus på god lederskab gennem grundige ledelsesevalueringer. SafetyNet Ledelsesevaluering gør det nemt at oprette, analysere og handle på ledelsesevalueringer.

Det er muligt at bruge en færdiglavet eller tidligere gemt trivselsundersøgelsesskabelon, eller bygge en ny op. Det visuelle indtryk kan tilpasses den enkelte organisation, og ligeledes kan svarkategorierne tage den form, der giver bedst mening for den givne undersøgelse. Den simple brugergrænseflade gør det hurtigt at oprette og udsende spørgeskemaer.

Følg med i svarprocenter

Administratorer kan til enhver tid se, hvilke spørgeskemaer er åbne, samt hvor mange der har svaret. Påmindelser kan sendes automatisk til dem, der mangler at svare.

 

Integration til stamdata

Ledelsesevalueringsmodulet kan integreres med virksomhedens stamdata så det er hurtigt at sikre, at de rigtige medarbejdere modtager det rigtige skema til udfyldelse.

 

Enkel rapportering

Gemte spørgeskemaer, respondent- og svaroverblik kan til enhver tid tilgås af relevante medarbejdere. Brugere kan skabe rapporter på baggrund af en bestemt undersøgelse, afdeling eller tema.

 

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.