Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

HR

Hvordan skaber man et godt arbejdsmiljø?

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for en virksomheds succes. Arbejdsmiljøet kan have betydning for medarbejderes sundhed, fravær, produktivitet, loyalitet og ikke mindst trivsel. Det er ganske enkelt vigtigt, at vi har det godt, når vi er på arbejde.

Men hvordan får man så styr på arbejdsmiljøet? I FrontAvenue tror vi på, at det er menneskerne, der skaber det gode arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø kræver medarbejdere, der er engageret i, at kollegerne har det godt. Det kan man sikre gennem at udføre nogle dækkende arbejdspladsvurderinger (APV’er), holde arbejdsmiljødrøftelser, uddele korrekte arbejdspladsbrugsanvisninger og at løbende følge op på alle arbejdsmiljøinitiativer. Vi vil gerne støtte jer i, at I gør det bedst muligt.

Vi hjælper dig med at hjælpe andre

Der er nok at holde styr på i arbejdsmiljøarbejdet, og derfor bestræber vi os på at udstyre jer med et arbejdsmiljøsystem, der gør arbejdet så enkelt som muligt. Læs mere om de forskellige arbejdsmiljøløsninger til højre.

SafetyNet A-skade lader dig registrere arbejdsskader på få minutter. Rapportér skade til EASY samtidig med, at du registrerer den til internt brug. Få et overblik over tidligere arbejdsskader og nærved hændelser ved hjælp af SafetyNets overbliksside og autogenererede rapporter. Rapportér skaden fra en computer eller fra SafetyNet’s mobile app. Følg op på skaden ved hjælp af SafetyNet handlingsplaner. Registrering af arbejdsskader er en vigtig del af at forbygge nye. Gør det nemt med SafetyNet.

APV

Opbyg, udsend, analysér og følg op på dine APV’er i SafetyNet. Vi har et hav af standardskabeloner, du kan tage udgangspunkt i, eller du kan vælge at bygge din APV op fra bunden. Det er ligeledes enkelt at udsende APV’en til alle eller målrettede grupper af medarbejdere. I SafetyNet APV’er findes der også et antal standardrapporter, der forenkler analyser af de enkelte APV’er og sammenligninger resultater på tværs af år og afdelinger. Resultater fra APV’er kan, ligesom A-skader, tilkobles en SafetyNet handlingsplan, så de kan anvendes aktivt. Læs mere om SafetyNet APV’er.

SafetyNet Handlingsplaner lader dig oprette handlingsplaner for at følge op på sager identificeret i et andet modul eller en helt anden sag, der optager virksomheden. I SafetyNet Handlingsplaner kan man uddele ansvarsområder, styre deadlines og løbende se, hvor langt en aktivitet er kommet, samt hvor effektiv, den har været…Læs mere om SafetyNet handlingsplaner

SafetyNet kan også bruges til at foretage inspektioner og audits. Opsæt egne tjeklister til udfyldelse på din mobil/tablet eller computer. Hvis du udfylder på mobil eller tablet, kan du vælge at bruge SafetyNet/HSEQ Master appen. Her er det muligt f.eks. at vedhæfte billeder og lokation. Administrer resultater, statistikker og opfølgningsplaner i samme system.

SafetyNet er en af forudsætningerne for,
at vi har kunnet nå det høje niveau, som har motiveret, at vi har vundet Arbejdsmiljøprisen

Et samlet system til hele arbejdsmiljøet

En af de største fordele ved SafetyNet er, at man kan samle alle arbejdsmiljørelaterede arbejdsopgaver i samme system. Registrer arbejdsskader til intern opfølgning samtidig med, at den sendes til EASY. Fremsøg en afdeling og se, hvilke sagsregistreringer, der er fortaget, samt resultater fra seneste APV. Importer data og sammenlign på kryds og tværs efter netop jeres behov og sikkerhedskriterier. Ved at have alt arbejdsmiljø samlet i et system kan I minimere dobbeltarbejde og optimere den samlede indsats.

Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen
Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen i SafetyNet. SafetyNet giver dig de nødvendige redskaber til at få din virksomhed certificeret efter f.eks. arbejdsmiljøledelsesstandarden ISO 45001. Virksomheden får blandt andet mulighed for nemt at inddrage alle medarbejdere i arbejdsmiljøprocesserne.

Avancerede rapporter
Det er nemt at generere både enkle og detaljerede statistikker og rapporter ud fra registreringer og undersøgelser foretaget i SafetyNet. SafetyNet installeres med en lang række standard rapporter, og vi hjælper desuden gerne med at konfigurere en rapport, der passer til lige netop det, I har brug for.

Enkle inspektioner
Opsæt tjeklister og spørgeskemaer til inspektioner nemt og enkelt i SafetyNet. Konfigurer elementerne i inspektionen i SafetyNet i browseren på din computer, og svar herefter på enten computer eller mobil enhed. Hvis inspektionen gennemføres i SafetyNet appen, kan den gennemføres offline, hvorefter resultaterne synkroniseres, når enheden har mobildækning eller WiFi igen.

Effektive handlingsplaner
Opret handlingsplaner i SafetyNet på baggrund af resultater i APV’er, sager eller anden data registreret i SafetyNet, og følg med i hvilke tiltag, der virker. Handlingsplaner kan også oprettes uden om anden data registreret i SafetyNet og bruges om ledelsesværktøj.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNets arbejdsmiljøløsninger? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.