Arbejdsskader og nærvedhændelser

Arbejdsskader og nærvedhændelser

A-skade modulet

SafetyNets A-skade modul, en del af SafetyNets arbejdsmiljøløsning, gør administrationen forbundet med arbejdsskader og relaterede hændelser enkel. Registrér og følg op på arbejdsskader, nærved hændelser og andre utilsigtede hændelser i ét centralt system.

Gør EASY nemt

En skade kan rapporteres til Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings (AES) EASY-system samtidig med den registreres i SafetyNet. Følg efterfølgende med i sagens EASY-status direkte i SafetyNet. Sager, der er sendt til EASY, får et særligt symbol i overblikslisten. Det er også muligt at søge på sager baseret på deres status i EASY. Når dokumentation til internt brug samt EASY-relateret information er samlet, er der kun ét sted, det er nødvendigt at kigge efter en bestemt sag, og administrationen af sagen forenkles betydeligt.

I dag bliver 60% af skaderne registreret i EASY-systemet sendt ind via SafetyNet. Se udviklingen i nedenstående graf.

Registreret i SafetyNet

Enkel registrering

Det er enkelt at registrere skader og nærvedhændelser i SafetyNet. Registreringer kan foretages på få minutter enten via SafetyNet online eller via SafetyNet/HSEQ Master appen, som også fungerer offline. Registrerede hændelser kategoriseres efter type. Det er muligt at vedhæfte billeder, hændelsesplacering og mange andre detaljer.

Grundig opfølgning

Med central registrering medfølger forbedret overblik. Overblikket giver mulighed for at kortlægge skaders type og hyppighed, samt hvor i virksomheden, skaderne sker. SafetyNet har en serie standardrapporter, der hurtigt genererer statistik over registrerede skader og viser eventuelle mønstrer i disse.

Knyt skader til en SafetyNet Handlingsplan for systematisk, målrettet opfølgning.

Arbejdsmiljøprisen efter indsats med SafetyNet

Flere af vores kunder har vundet Arbejdsmiljørådets Arbejdsmiljøpris for at nedbringe antallet af arbejdsskader. Det har de blandt andet gjort via registreringer i SafetyNet. Når det er nemt at registrere, gør flere medarbejdere det også, og når arbejdsskader bliver registreret konsekvent, er de nemmere at følge op på.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.