Effektiv administration med SafetyNet

SafetyNet er en IT-løsning til arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. SafetyNet består af mange forskellige moduler, som byder på specifikke løsninger. Udnyt fordelen ved én fælles og integreret "cloud" platform for alle modulerne, hvilket sikrer mulighed for at vores kunder kan starte småt og udvide løbende ved et simpelt tilvalg. Alle løsninger kan opsættes med integration til virksomheds- og medarbejderstamdata samt e-Boks og Single Sign On. Læs mere om vores platform.

Få glæde af mere end 10 års opsamlede kundeerfaringer inden for:

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Forbedre arbejdsmiljøet i din organisation med SafetyNets arbejdsmiljømoduler.
I SafetyNet kan du registrere og følge op på arbejdsskader og nærvedhændelser, udføre arbejdspladsvurderinger (APV'er), administrere runderinger og inspektioner og skabe handlingsplaner. Systemet er enkelt og brugervenligt.

HR

Administrér alle HR-relaterede opgaver centralt.
SafetyNets HR moduler giver de optimale rammer for kompetencestyring. Du kan desuden gennemføre trivselsmålinger og ledelsesevalueringer og følge op på MUS/LUS samtaler.

Forsikring og Tingskade

SafetyNet Forsikring og Tingskade lader dig holde styr på dine aktiver, policer og forsikringssager i ét enkelt system.
Med SafetyNet Forsikring og Tingskade har du altid overblik over dine forsikringer og sager samt hvor sagerne er blevet registreret.

Kursusadministration

SafetyNet Kursusadministration minimerer ressourcerne du skal bruge på administration og lader dig fokusere på kurserne.
Administrer kursusoversigter, tilmeldinger, ressourceallokering, evalueringer, mail kommunikation og meget mere i det brugervenlige SafetyNet.

  • SafetyNet er ikke kun et rapporteringssystem, men også et vigtigt ledelsesværktøj…–Bjørn Jørgensen, SIkkerhedschef, Hoffmann A/S

  • Gennem SafetyNet kan vi nemt se, hvilke afdelinger, arbejdsgange, og typer af medarbejdere der er mest udsatte…–Morten Pedersen, Risk Manager, Danish Crown

  • SafetyNet er på alle måder både hurtigere, mere brugervenligt og mere logisk opbygget, end det vi havde tidligere…–Helle Planck Larsen, Arbejdsmiljøkonsulent

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet. 

Kontakt Salgschef Claus Holst Sørensen på +45 31320181 eller

chs(at)frontavenue.com eller via denne kontaktformular.

telefon
telefon

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet.

Kontakt Salgschef Claus Holst Sørensen på +45 31320181 eller chs(at)frontavenue.com eller via denne kontaktformular.