System til kursusadministration - SafetyNet

Kursusadministration

En samlet løsning til kursusadministration

Kursusadministration er et standardsystem til administration af kurser og arrangementer. Det er en browser-baseret IT-løsning, der henvender sig til organisationer, som vil have 100% styr på deres kursusforretning og kursusudbud – uanset om der er tale om private kursusudbydere, medarbejderuddannelse i større virksomheder eller medlemsorganisationer. Med Kursusadministration får I implementeret en intelligent IT-løsning, som I let kan tilpasse til jeres forretningsgange.

Få mere ud af ressourcerne

Vi tilbyder et komplet system til kursusadministration, der kan håndtere alle faser af begivenheder, kurser og foredrag – fra planlægning til efterbehandling, når kurset er afholdt. Det kan tilmed automatisere en stor del af de administrative rutiner, så I kan fokusere på at udvikle medarbejderne i stedet for at bøvle med administrativt besvær.

Jeg er super tilfreds med systemet. Og det er nogle søde mennesker, I har inde hos jer. De er virkelig kompetente.

– Bettina Jørgensen, Uddannelsessekretær, KAB

Simpel planlægning

Det er enkelt at oprette et kursus i SafetyNet Kursusadministration. Her kan I tilpasse kurset til netop jeres behov og bl.a. vælge hvilke tilmeldingsfelter, kursisterne kan/skal udfylde. I kan vælge at opsætte skabeloner, så I med få klik kan oprettes kurser af samme type. Der opsættes en huskeliste pr. kursus med mulighed for at markere forfaldsdatoer og løste opgaver. Man kan få huskelisten tilsendt hver morgen, eller når der er opgaver, der skal løses. Det er også muligt at reklamere for et kursusog undersøge interessen for et sådan kursus, inden det udbydes.

Automatiseret kommunikation

E-mailskabeloner muliggør, at al information vedr. kurset kan automatiseres. Der kan eksempelvis automatisk udsendes en bekræftelsesmail til kursister, så snart de tilmelder sig et kursus, eller en påmindelsesmail med en deltagerliste til undervisere og kursussted et givent antal dage inden kursusstart. Ved gennemført kursus kan deltagere automatisk få tilsendt kursusbevis samt link til evaluering.

Online tilgange

Kursusdeltagere, undervisere og ledere får adgang til et online kursuskatalog, hvor de kan redigere i egne data og tilmeldinger samt se relevante dokumenter. Således kan deltagere tilmelde sig kurser, melde afbud, udskrive egne kursusbeviser og udfylde kursusevalueringer. Undervisere kan bl.a. dele dokumenter og registrere fremmøde. Den høje grad af selvbetjening letter administrationen betydeligt.

Skræddersyede økonomiløsninger

SafetyNets kursusadministration giver mulighed for, at kursister betaler for kurser via en integreret online betalingsløsning med DIBS eller Bambora.
Der kan angives pris og posteringskonti på de enkelte kurser, så der dannes posteringer. Posteringerne eksporteres til en fil, som vi sikrer, er kompatibel med netop jeres økonomisystem.

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNet moduler de ønsker.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK