SafetyNet Kursusadministration - Alt-i-ét systemet til kursusadministration

Kursusadministration

 

SafetyNet Kursusadministrations vigtigste funktioner:

‍· Kursusplanlægning
· Kursuskataloger
· Kursustilmelding
· Fremmøderegistrering
· Kursusevaluering

SafetyNet Kursusadministration assisterer i alle faser af kursus- eller eventafholdelse, fra planlægning til koordination til evaluering. SafetyNet kan bruges til administrationen forbundet med interne såvel som eksterne kurser, konferencer og seminarer.

SafetyNet Kursusadministration annoncerer en organisations kurser på en simpel, overskuelig side, hvor interesserede selv kan tilmelde sig kurserne. Systemet holder styr på alle til- og afmeldinger i autogenererede lister. Der er også en huskeliste-funktion, der sender påmindelser til arrangører og undervisere om vigtige deadlines.

SafetyNet Kursusadministration indeholder også løsninger til fremmøderegistrering, diplomudstedelse og kursusevaluering.

Systemet automatiserer en stor del af kommunikationen med deltagere, undervisere og kursussted før og efter kursusafholdelse.

Kursister, undervisere og ledere får adgang til et online kursuskatalog, hvor de kan redigere i egne data og tilmeldinger samt se relevante dokumenter.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

da_DK