Branchernes brug af SafetyNet - Spar tid og penge - Kommuner

Kommuner

Spar tid og penge med effektiv administration

Slip for mange forskellige systemer og indviklet administration. Med SafetyNet strømlines processerne, så kommunens ressourcer bruges på bedst mulig vis.

SafetyNet dækker over mange forskellige områder. Arbejdsmiljøorganisationen i kommunen kan bruge SafetyNet til at gennemføre APV’er blandt kommunens medarbejdere, og HR-afdelingen kan gennemføre trivsels- og ledelsesevalueringer. Det er også muligt at registrere arbejdsskader, nærved-hændelser, voldsepisoder, ansvarsskader og tingsskader i SafetyNet. SafetyNet kan også bruges til at administrere kurser for kommunens medarbejdere eller borgere.

Vores kunder

Billund Kommune
Egedal Kommune
Esbjerg Kommune
Faxe Kommune
Fredericia Kommune
Frederiksberg Kommune
Herlev Kommune
Hillerød Kommune
Horsens Kommune
Høje-Taastrup Kommune
Hørsholm Kommune
Kerteminde Kommune
Kolding Kommune
Københavns Kommune
Køge Kommune
Langeland Kommune
Næstved Kommune
Odense Kommune
Roskilde Kommune
Silkeborg Kommune
Skanderborg Kommune
Skive Kommune
Sorø Kommune
Stevns Kommune
Sønderborg Kommune
Thisted Kommune
Tønder Kommune
Varde Kommune
Vejen Kommune
Vejle Kommune
Vordingborg Kommune
Aabenraa Kommune
Aalborg Kommune

Et udpluk af fordelene med SafetyNet:

Hændelser: SafetyNet har integration med EASY

Når du registrerer en skade i SafetyNet, kan du sende skaden til EASY med det samme fra SafetyNet. Herefter kan du følge sagens EASY-status direkte i SafetyNet. Når du har alle arbejdsskadeinformationer samlet et sted, er det nemmere at have overblik og lave rapporter om skader i kommunen.

Forsikringer: Registrer skader og forsikringer i samme system

Registrer forsikringspolicer og forsikringskrav i SafetyNet, og knyt kommunens aktiver til de relevante forsikringer. Når kommunen skal registrere en skade på et aktiv i SafetyNet, dukker den relevante forsikring op. Central styring af aktiver, forsikringspolicer og forsikringskrav sparer tid og minimerer risikoen for fejl, så du kan fokusere på at gøre kommunen mere sikker.

HR: Bedre trivsel for kommunens medarbejdere

Brug SafetyNet til at gennemføre trivselsevalueringer for kommunens medarbejdere. SafetyNet tilbyder en komplet løsning, hvor du både kan bruge og oprette spørgeskemaskabeloner, sende skemaet og rykkere ud til kommunens afdelinger samt hente rapporter over resultater.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

Med SafetyNets handlingsplansmodul kan man følge op på skader og resultater fra HR-undersøgelser. Lav en handlingsplan for en given sag, og fordel opgaver og ansvarsposter. Sortér nemt i sagerne efter status, prioritet og deadline.

Erfaringer…

Over 30 af landets kommuner har valgt SafetyNet. Kommunerne tilpasser SafetyNet efter lokale forhold, målsætninger og prioriteringer, men trækker også på hinandens viden og erfaringer. SafetyNet er et rigtigt godt system til kommuner på grund af dets fleksibilitet og dets automatisering af administrative opgaver.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Det er til UG kryds og slange.

-Tove Bjørklund, Faxe Kommune

I det daglige arbejde bruger vi nu kun halvt så meget tid på at indberette en arbejdsskade. SafetyNet har også betydet, at vi har fået langt flere og bedre statistikker og oversigter, så vi nu har bedre overblik over udviklingen i arbejdsskader – og derfor har nemmere ved at prioritere og styre den forebyggende indsats end før.

-Helle Planck Larsen, Høje Taastrup Kommune

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration, skadesbehandling og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Mange kommuner vælger SafetyNet Forsikring og Forsikringsskader som en del af deres SafetyNet løsning.

Læs mere om mulighederne med SafetyNet Forsikring.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK