KAB Kundehistorie
Kundehistorie

KAB får styr på kursusadministrationen med SafetyNet

I det system vi havde før, der … skulle jeg sidde manuelt og tilmelde kursisterne. Det skal jeg jo ikke i dag. Der kan de tilmelde sig direkte. Og det er klart den største fordel for mig – det, synes jeg, er fantastisk.”

‍Sådan lyder det fra Bettina Jørgensen, uddannelsessekretær i boligadministrations-organisationen KAB, der forklarer, hvorfor hun valgte netop FrontAvenues SafetyNet-system til sin organisation. Hun ville have et system, der automatiserede de omstændelige processer omkring kursusadministration.

Det var en kæmpe lang kravsspecifikation, som I fik … Kursister skal kunne tilmelde sig på nettet, og vi skal kunne administrere dem på en ordentlig måde inde i systemet … Det havde vi lavet, fordi vi jo selvfølgelig havde været ude og kigge efter forskellige udbydere … og så valgte vi så jer.

Og man kan sige den ene af årsagerne var selvfølgelig, at I udfyldte de fleste af kriterierne, men den anden handlede også rigtig meget om tillid,” forklarer Bettina om processen, der førte til valget af SafetyNet.

Hun siger, at SafetyNets medarbejdere gav klar besked om, hvad systemet kunne, og om hvilke udviklingsmuligheder der var.

Jeg følte mig tryg, så det var meget det, det også handlede om”.

Nyttige funktioner letter administrationen

Ud over det tidsbesparende i, at kursisterne kan tilmelde sig det relevante kursus direkte på nettet, er Bettina også glad for flere af SafetyNets andre funktioner:

”Jeg bruger notefeltet meget, hvor jeg går ind og skriver ud for hver person på et kursus, hvis der er et eller andet specifikt omkring dem. Og det kan jeg jo så se, når jeg trækker en deltagerliste, så kommer det ud der. Det synes jeg er rigtig rart, fordi i det system jeg havde før, kunne jeg kun lave en overordnet deltagerliste.

Notefeltsfunktionen kan eksempelvis være nyttig, hvis der er en kursist, der har en bestemt diæt, der skal tages hensyn til. Når man trækker en deltagerliste, ”så kommer [den ekstra information] med på hans linje hver gang”.

Desuden er Bettina glad for, at hun nu selv kan sætte tilmeldingsblanketten op, og at det ikke først skal ind over KAB’s kommunikationsafdeling. Det, at det hele foregår i ét system, gør, at der ”ikke er nogen flaskehals” i processen.

Kontakt til udviklere og support

Noget, der særligt kendetegner FrontAvenue, er adgang til support, når man skal have hjælp til betjening af systemet, og projektledere, når man har en god idé til, hvordan noget kan virke bedre.

”En kæmpe fordel for mig lige nu er, at jeg kan ringe ind til jer, hvis der er noget, jeg ikke kan finde ud af … jeg synes, hjælpen kommer hurtigt,” hjælpen kommer hurtigt,” forklarer Bettina.

Samarbejde om systemudvikling

Bettina kontakter FrontAvenue hver gang der er noget, hun tænker, kan optimeres i systemet. Herefter kigger projektlederne på, om de kan finde en løsning.

SafetyNet brugere har mulighed for at komme med input både i den løbende kontakt med FrontAvenue samt til de årlige ERFA-seminarer.

Feedback fra SafetyNets brugere resulterer tit i nye systemopdateringer.

At der bliver lavet releases rigtig ofte, det synes jeg også er en kæmpe fordel, så systemet hele tiden er opdateret.

En behagelig oplevelse

Bettina er glad for, at hun nu bruger SafetyNet til at administrere KAB’s kurser. Automatiseringen har lettet hendes hverdag, og hun er tryg ved, at der altid er hjælp at hente.

Jeg er super tilfreds med systemet … Det er nogle søde mennesker, I har inde hos jer. De er virkelig kompetente. Det er rigtig dejligt.

– Bettina Jørgensen, Uddannelsessekretær, KAB

Om KAB

KAB er ejet af en række boligorganisationer i hovedstadsområdet og administrerer cirka 50.000 lejemål. KAB opfører, udlejer og administrerer boliger og boligområder i samarbejde med almene boligorganisationer og kommuner. De holder omkring 1-2 kurser om ugen, samt nogle større konferencer og sommerophold. Både kurser og større begivenheder administreres nu i SafetyNet.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK