SafetyNet/HSEQ Master - En app til hele SafetyNet

SafetyNet-appen

En app til hele SafetyNet

SafetyNet/HSEQ Master-appen er et registreringsværktøj, der understøtter administration med SafetyNet. Brug centrale SafetyNet funktioner fra din mobil eller tablet – selvom du er offline. Appen gør det let at registrere hændelser, når de sker. Det er også muligt at uploade billeder, besvare spørgeskemaer og undersøgelser, notere samtaleforløb og meget mere.

Læs produktbladet om appen her.

Nem registrering af mange forskellige sagstyper

SafetyNet/HSEQ Master kan anvendes til registrering af alt fra arbejdsulykker, nærvedhændelser og sikkerhedsbrister til forskellige slags audits, tilsyn, APV’er, undersøgelser og handlingsplaner. Mobile registreringer er enkle og hurtige. Brugeren skal blot trykke på det relevante felt, udfylde oplysningerne i skemaet, der kommer frem, og trykke registrer. Kladder bliver gemt automatisk, så det er til enhver tid muligt at tage en pause og vende tilbage til registreringen.

Offline Registrering

SafetyNet/HSEQ Master kan bruges overalt – både med og uden internetforbindelse. Informationer registreret uden internetforbindelse gemmes lokalt på enheden, og de bliver synkroniseret til SafetyNet-systemet, når der er forbindelse igen. Så snart registreringer fra appen er synkroniserede, kan de administreres fra den browser-baserede version af SafetyNet.

Der behandles i øjeblikket 3500 sager og tilsyn om året i SafetyNet.

– Henrik Kjærsgaard, Kvalitet & Sikkerhed, BaneDanmark

Nem foto dokumentation

I SafetyNet/HSEQ Master kan man uploade billeder samtidig med, at en hændelse registreres. Man kan enten vælge at vedhæfte et billede fra mobilens kamerarulle eller tage et billede direkte i appen.

Let adgang til dokumenter

Hvis du har offline adgang til i appen, kan du gemme dokumenter og tilgå dem når som helst og hvor som helst. Med appen kan alle medarbejdere altid have procesbeskrivelser lige ved hånden, når de f.eks. skal rapportere en arbejdsskade. Appen kan også være nyttig på forretningsrejser, hvor man, uanset mobildækning, nemt kan hive lister over lokale kontakter eller rejsevejledninger frem.

GPS-funktionalitet til øget præcision

SafetyNet/HSEQ Master kan anvende GPS’en i den mobile enhed til at registrere, hvor en hændelse fandt sted. Denne funktion gør det let at finde tilbage til den præcise lokation for efterfølgende at kunne rette op på eventuelle fejl eller mangler.

Log på hurtigt med Single Sign-On

Det er hurtigt og sikkert at logge på SafetyNet/HSEQ Master. Brugere anvender deres normale firma AD brugernavn og kodeord. Det gør, at brugerne ikke skal huske nye login-detaljer, og at brugeres adgang sikkert kan styres fra firmaets IT-afdeling.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK