SafetyNet appen

SafetyNet appen

HR

SafetyNet/HSEQ Master appen

SafetyNet/HSEQ Master appen er et registreringsværktøj, der understøtter administration med SafetyNet. Brug centrale SafetyNet funktioner fra din mobil eller tablet – selvom du er offline. Appen gør det let at registrere hændelser, når de sker. Det er også muligt at uploade billeder, besvare spørgeskemaer og undersøgelser, notere samtaleforløb og meget mere. Download et produktblad (pdf) om appen her.

icon

Nem registrering af mange forskellige sagstyper

SafetyNet/HSEQ Master kan anvendes til registrering af alt fra arbejdsulykker, nærvedhændelser og sikkerhedsbrister til forskellige slags audits, tilsyn, APV’er, undersøgelser og handlingsplaner.

Mobile registreringer er enkle og hurtige. Brugeren skal blot trykke på det relevante felt, udfylde oplysningerne i skemaet, der kommer frem, og trykke registrér . Kladder bliver gemt automatisk, så det er til enhver tid muligt at tage en pause og vende tilbage til registreringen.

Offline Registrering

SafetyNet/HSEQ Master kan bruges overalt – både med og uden internetforbindelse. Informationer registreret uden internetforbindelse gemmes lokalt på enheden, og de bliver synkroniseret til SafetyNet systemet, når der er forbindelse igen. Så snart registreringer fra appen er synkroniserede, kan de administreres fra den browser-baserede version af SafetyNet.

Nem foto dokumentation

I SafetyNet/HSEQ Master kan man uploade billeder samtidig med, at en hændelse registreres. Man kan enten vælge at vedhæfte et billede fra mobilens kamerarulle eller tage et billede direkte i appen.

Nyt! Let adgang til dokumenter

Gem dokumenter, du skal have offline adgang til i appen, og tilgå dem når som helst og hvor som helst. Med appen kan alle medarbejdere altid have procesbeskrivelser lige ved hånden, når de f.eks. skal rapportere en arbejdsskade. Appen kan også være nyttig på forretningsrejser, hvor man, uanset mobildækning, nemt kan hive lister over lokale kontakter eller rejsevejledninger frem.

GPS funktionalitet til øget præcision

SafetyNet/HSEQ Master kan anvende GPS’en i den mobile enhed til at registrere, hvor en hændelse fandt sted. Denne funktion gør det let at finde tilbage til den præcise lokation for efterfølgende at kunne rette op på eventuelle fejl eller mangler.

Log på hurtigt med Single Sign-On

Det er hurtigt og sikkert at logge på SafetyNet/HSEQ Master. Brugere anvender samme brugernavn og kodeord til SafetyNet/HSEQ Master som til SafetyNet, og bliver automatisk logget ind efter første gang.

Download appen gratis i Google Play eller App Store

SafetyNet HSEQ Master findes både til Android i Google Play og til iPhone i App Store. Download appen gratis ved at klikke på ikonerne til venstre.

Kontakt os hvis du vil vide, hvordan appen fungerer med din virksomheds SafetyNet løsning.

Hør mere om, hvordan din organisation kan bruge SafetyNet

Vil du vide mere om SafetyNet? Få en gratis og uforpligtende præsentation af mulighederne i SafetyNet! Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular for at aftale nærmere.