SafetyNet Hændelser - Få styr på arbejdsulykker, nærvedhændelser, mm.

Hændelser

 

SafetyNet Hændelsers vigtigste funktioner:

· Nem hændelsesregistrering
· Sagsbehandling af hændelser
· Integration med EASY
· Ulykkeskortlægning
· Rapportering

SafetyNet Hændelser, en del af SafetyNets arbejdsmiljø- og kvalitetsløsninger, gør administrationen forbundet med arbejdsskader og andre hændelser enkel. Registrér og følg op på arbejdsskader, nærvedulykker, afvigelser og forbedringsforslag i ét centralt system.

Det er enkelt at registrere skader og nærvedhændelser i SafetyNet. Registreringer kan foretages på få minutter enten via SafetyNet online eller via SafetyNet/HSEQ Master-appen, som også fungerer offline. Registrerede hændelser kategoriseres efter type. Det er muligt at vedhæfte billeder, hændelsesplacering og mange andre detaljer.

En skade kan rapporteres til Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings (AES) EASY-system samtidig med at den registreres i SafetyNet. Følg efterfølgende med i sagens EASY-status direkte i SafetyNet. Sager, der er sendt til EASY, får et særligt symbol i overblikslisten. Det er også muligt at søge på sager baseret på deres status i EASY. Når dokumentation til internt brug samt EASY-relateret information er samlet, er der kun ét sted, det er nødvendigt at kigge efter en bestemt sag. Det forenkler administrationen af sagen betydeligt. I dag bliver 60% af skaderne registreret i EASY-systemet sendt ind via SafetyNet.

Med central registrering følger forbedret overblik. Overblikket giver mulighed for at kortlægge skaders type og hyppighed, samt hvor i organisationen, skaderne sker. SafetyNet har en serie standardrapporter, der hurtigt genererer statistik over registrerede skader og viser eventuelle mønstrer i disse.

Hændelser kan knyttes til en handlingsplan direkte i SafetyNet. Det giver mulighed for systematisk, kvalificeret opfølgning på registrering af forskellige typer af hændelser.

Når det er nemt at registrere arbejdsskader, er medarbejderne mere tilbøjelige at gøre det. Når skaderne bliver registreret konsekvent, er de nemmere at følge op på. Det har resulteret i, at flere af vores kunder har vundet Arbejdsmiljørådets Arbejdsmiljøpris for at nedbringe antallet af arbejdsskader.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

SafetyNet Hændelser indgår i SafetyNet Arbejdsmiljø-løsningen.

da_DK