SafetyNet Forsikringsskader - En risikobaseret tilgang til forsikringsarbejde

Forsikringsskader

 

SafetyNet Forsikringsskaders vigtigste funktioner:

‍· Hurtig tingsskaderegistrering med billeder
· Effektiv sagsadministration
· Fuld logning af sagshistorik
· Detaljerede og fleksible rapporter

‍SafetyNet Forsikringsskader er et hændelsesregistreringssystem til skader sket på aktiver som biler, bygninger og løsøre. Systemet understøtter en risikobaseret tilgang til forsikringsarbejde. Ved skader på aktiver registreres aktivets og skadens type og beskrivelse, et sagsnummer, dato for ulykke og oprettelse samt forsikringstype. Det er nemt og enkelt at søge og sortere i registrerede hændelser ud fra en hvilken som helst del af registreringen.

Under hver enkelt sag findes en udtømmende sagslog med flere detaljer om skaden, forsikringsinformation, dokumentation, omkostninger og information om, hvem i organisationen der har registreret hvilken information på hvilket tidspunkt.

Håndter hele sagen fra SafetyNet Forsikringsskader. Det er muligt at opsætte skabeloner for at automatisere hyppige processer. Man kan for eksempel skabe en e-mailskabelon til automatisk bekræftelse af modtagende sager eller en Excel-skabelon til at generere rapporter.

SafetyNet Forsikringsskader lader dig oprette et antal standardrapporter, som giver dig overblik over skader i organisationen. På baggrund af disse rapporter kan du så træffe kvalificerede beslutninger om budgettering og forebyggende aktiviteter.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

SafetyNet Forsikringsskader indgår i SafetyNet Forsikring og forsikringskader-løsningen.

da_DK