Branchernes brug af SafetyNet - Entreprenører og Ingeniører

Entreprenører og
Ingeniører

Risikostyring og et bedre arbejdsmiljø

Entreprenører, kraft/varmeværks- og offshore energi-virksomheder bruger SafetyNet til at forbedre sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen. Bliv førende inden for HSEQ og nedsæt risikoen for fald, overbelastning og andre skader ved at sætte fokus på arbejdsmiljøet med hjælp af SafetyNet. SafetyNet gør det nemt at registrere og rapportere arbejdsskader samt at opbygge, udsende og udfylde arbejdspladsvurderinger. Med SafetyNet kan man også følge op på sager med handlingsplaner. Med SafetyNet som redskab har flere af vores kunder rapporteret forbedret sikkerhed på arbejdspladsen.

Vores kunder

BaneDanmark
Colas
FLSmidth
Grundfos
Haldor Topsøe
Hoffmann
Petri & Haugsted
SauerDanfoss
Siemens Gamesa
TDC
Vestforbrænding
Wicotec Kirkebjerg
Aarsleff

Et udpluk af fordelene med SafetyNet:

Hændelser: Nem registrering af hændelser

Med SafetyNets arbejdsskademodul kan medarbejdere selv registrere arbejdsskader og koordinere rapportering med arbejdsmiljøorganisationen. Det er muligt at registrere skader og nærvedhændelser direkte fra en browser eller fra SafetyNet-appen, som også fungerer offline.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

SafetyNet Handlingsplaner hjælper jer med at sørge for, at der bliver fulgt op på sager af afgørende betydning for arbejdsmiljøet. Uddel ansvarsposter, opgaver, deadlines og prioriteringer fra SafetyNet Handlingsplaner. En digital handlingsplan er et godt redskab til at sikre, at eventuelle sikkerhedsrisici bliver rettet op på.

APV: Sørg for, at medarbejderne har det godt

Hvordan sikrer man, at vilkårene på arbejdspladsen er, som de skal være? Man spørger sine medarbejdere. Det kan SafetyNets APV-værktøj hjælpe med. Det er muligt at opbygge jeres eget spørgeskema eller bygge videre på en af vores standardskabeloner. Medarbejderne kan svare på APV’en fra en browser på en hvilken som helst platform eller fra SafetyNet-appen.

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Mange entreprenør- og ingeniørvirksomheder vælger SafetyNet Arbejdsmiljø som en del af deres SafetyNet løsning.

Læs mere om mulighederne med SafetyNet Arbejdsmiljø.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK