Partnere

Working Together for SafetyNet

FrontAvenue collaborates with several partners on the development, expansion, and sale of SafetyNet.
We have partners who sell SafetyNet and SafetyNet consultancy services to specific target groups and in different countries. We offer our SafetyNet Course Adminsitration software free of change for certain events. We work with other tech companies on system integrations that make life simpler for our shared clients. SafetyNet is built on Microsoft technology, and FrontAvenue is a Gold-Certified Microsoft Partner.
Read more about our partners below.

Our partners

Read more about our partners:

2C8

2conciliate Business Solutions develops process modelling software. 2C8 software integrates to SafetyNet documents.

ArbejdsmiljøNET

We're members of ArbejdsmiljøNET, et netværk for arbejdsmiljøprofessionelle. Via ArbejdsmiljøNET udveksler vi erfaringer med mennesker, der har fingeren på pulsen inden for arbejdsmiljøfeltet.

Axintor

AxintorAxintor er ansvarlig for salget af SafetyNet i Sverige. Axintor har samarbejdet med FrontAvenue om det svenske marked siden 2017 og tæller små som store virksomheder blandt sine referencer.

COWI

COWI er en førende international rådgiver inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi. Via partnerskabet med FrontAvenue formidler COWI SafetyNet til sine arbejdsmiljøkunder.

Danske Risikorådgivere

Danske RisikorådgivereDanske Risikorådgivere samler professionelle inden for forsikring, sikring og arbejdsmiljø og arbejder for at udbrede kendskabet til og være forummet for risikostyring i Danmark.

EG Silkeborg Data

EG SD LønEG SD Løn er et lønsystem, der supporterer lønadministrationen inden for kommuner og regioner. Der er lavet stamdataintegration mellem EG SD Løn og SafetyNet, så medarbejderoplysninger altid er opdateret.

Futurematch

FuturematchFuturematch står bag kursuszonen.dk, som er Danmarks største kursusdatabase. Futurematch hjælper også virksomheder med booking, administration, statistikker, evaluering og opdatering af medarbejdernes kompetence-CV. Futurematch sælger SafetyNet som et redskab, så  virksomheder kan administrere deres egne eksterne kurser.

Microsoft

FrontAvenue er Microsoft guldpartner, og vi har siden 2002 bygget vores SafetyNet med Microsoft-teknologierne: C#, ASP.NET og SQL Server.

SKI

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) samler indkøb på tværs af det offentlige og afløfter udbudspligten. SafetyNet er optaget på SKI’s 02.19 SaaS-Cloud-aftale. Det betyder, at kommuner, regioner og statslige institutioner kan købe SafetyNet direkte via SKI.

Vil du høre mere om mulighederne i et partnerskab?

Har du ideer til, hvordan din virksomhed kan samarbejde med FrontAvenue om SafetyNet? 
Måske vil du introducere SafetyNet på nye markeder?
Kontakt os og hør om mulighederne i et partnerskab.

Contact us

Get the latest SafetyNet news

Subscribe to our newsletter (in Danish).
By clicking "subscribe", you accept our privacy policies.

Tak! Vi holder dig opdateret.
Oops! Der gik vist noget galt. Prøv igen senere.