Nyheder - Seneste nyt om SafetyNet fra FrontAvenue
News
25. January, 2021

Fornyet fokus på kundetilfredshed efter GenstartNu-projekt

Vi måtte ændre fokus i 2020. Vi lærte meget. Vi bygger videre.

Som så mange andre virksomheder, mærkede FrontAvenue et fald i nysalg i COVID-19-året 2020. Vi valgte at bruge den herfra frigjorte tid til at blive klogere på vores salgsproces og vores kunders oplevelser med SafetyNet.

Med hjælp fra konsulent Jacob Løth Christiansen fra Customer Experience Office (CXO) fik vi nye redskaber til at styrke salget og kundetilfredsheden. Vi blev bekræftet i vigtigheden af at have kunden i centrum i alle led af kunderejsen og fik ideer til, hvordan vi kan optimere den.

Vi er rigtig glade for den indsigt, vi har fået igennem projektet. Vi håber, at den vil komme vores kunder til gode – også på den anden side af pandemien.

Samarbejdet med Jacob kom i stand gennem Industriens Fonds projekt GenstartNu. Læs mere om vores oplevelse her: https://genstartnu.dk/virksomhedscases/front-avenue

23. November, 2020

Nye coronatiltag på danske arbejdspladser

Danmark døjer fortsat med højt smittetryk. Danske arbejdspladser har derfor et særligt ansvar for at sikre, at medarbejdere ikke bliver syge på jobbet.

I de seneste uger er der blevet vedtaget en række nye tiltag, der skal fremme sundhed på arbejdspladsen.

Arbejdstilsynet har igangsat flere initiativer. For det første giver Arbejdstilsynet nu obligatorisk vejledning i smitteforebyggelse på hovedparten af deres tilsynsbesøg. For det andet optrapper Arbejdstilsynet besøg i brancher og områder med særligt højt smittetryk. Det gælder både uddannelsesinstitutioner og virksomheder med vandrende arbejdskraft. Læs mere om Arbejdstilsynets coronaindsats here.

I sidste uge vedtog Folketinget også, at alle arbejdspladser kan kræve, at medarbejdere bliver testet for corona, hvis der er en saglig grund herfor. En sådan grund kan f.eks. være, at en på arbejdspladsen er blevet smittet. Ligesom Arbejdstilsynets udvidede indsats er loven vedtaget i et forsøg på at dæmme op på den stigende smitte, som landet står overfor. Læs mere om arbejdspladsers ret til at kræve coronatest here.

Meget er blevet vanskeligere i 2020, ikke mindst opgaven med at sikre et ordentligt arbejdsmiljø. De nye tiltag er vedtaget for at bidrage til, at alle kan føle sig trygge, når de går på arbejde. Der findes ingen snuptagsløsning, der kan sikre det, men forhåbentlig vil et øget fokus på arbejdsmiljø på arbejdspladserne hjælpe.

Coronahilsen på en arbejdsplads

  • Vidensbank

15. November, 2020

Danish Agro vælger SafetyNet til APV

Danish Agro vælger FrontAvenue og SafetyNet til gennemførsel af APV-undersøgelser for hele organisationen i Danmark.

22. October, 2020

ERFA 2020

I september 2020 afholdt FrontAvenue det årlige ERFA-seminar for SafetyNet-kunder.

Grundet COVID-19 situationen blev ERFA lidt anderledes i år. Det samlede deltagerantal var mindre end tidligere, og vi havde en masse smitteforebyggende tiltag på plads for at sikre en tryg oplevelse for alle.

På dagen præsenterede FrontAvenue-holdet, hvad der er sket i SafetyNet de seneste år. Vi fik også en masse god inspiration til, hvordan systemet kan videreudvikles. Vi ser frem til at udvikle vores kunders ideer. SafetyNet-kunders indspark gør, at systemet bliver bedre år for år.

13. October, 2020

Agilent Technologies Denmark vælger SafetyNet

Agilent Technologies Denmark vælger SafetyNet til understøttelse af sit strukturerede arbejdsmiljøarbejde og løbende kortlægning af arbejdsmiljøforholdene i Danmark.

10. September, 2020

Langeland Kommune vælger SafetyNet

Langeland Kommune vælger SafetyNet til understøttelse af arbejdsmiljøarbejdet med fokus på forebyggende indsatser og løbende målinger.

29. April, 2020

Nyt tilbud til SafetyNet-kunder!

Har du brug for en opfrisker i et af dine moduler? Eller måske er der en ny medarbejder, der skal lære SafetyNet? Vi har lavet nogle webinarer samt en række standardkurser, SafetyNet-kunder kan benytte.

Husk: Når man bliver uddannet administrator, får man ret til gratis SafetyNet-support!

Find alle datoer og meld dig på her: https://cloud.frontplanner.com/

24. March, 2020

FrontAvenue arbejder stadig (hjemmefra)

Myndighederne har nu forlænget perioden, hvor alle uden kritiske funktioner skal blive hjemme. I FrontAvenue lytter vi til myndighederne og arbejder i størst muligt omfang hjemmefra. Heldigvis er alle cloudbaserede systemer (såsom SafetyNet 😉) fuldt tilgængelige gennem internettet.

Driften fortsætter altså som normalt, dvs.:
– Hvis du er interesseret i at høre om, hvordan SafetyNet kan bruges i din virksomhed, kan du kontakte sales@frontavenue.com og få en demo f.eks. over Teams
– Hvis du er SafetyNet kunde, som har brug for support, kan du kontakte supporten som normalt
– Andre henvendelser kan ske gennem: kontakt@frontavenue.com eller 70200818

Vi står fortsat klar til at hjælpe dig med at hjælpe andre.

Pas på jer selv og hinanden ved altid at lytte til myndighedernes anvisninger. Læs mere på coronasmitte.dk

4. March, 2020

Smartere procesledelse – FrontAvenue indgår samarbejde med 2c8 Sverige

Danske FrontAvenue, som står bag Arbejdsmiljø- og HR-systemet SafetyNet, har indgået samarbejdsaftale med svenske 2c8 og er hermed dansk forhandler af procesmodelleringsværktøjet 2c8. Der er desuden udviklet en integration mellem systemerne, som gør det muligt for brugere at samle alle virksomhedsprocesser og tilhørende dokumenter og værktøjer ét enkelt sted. Integrationen gør FrontAvenue med 2c8 til en af Nordens mest omfattende ledelsessystemer.

2c8 har over 1.000 kunder i Sverige, Danmark, USA og Canada, hvoraf over 100 kunder er kommuner i Sverige. FrontAvenues kunder har tilsammen over 750.000 ansatte i Danmark, og SafetyNet er også begyndt at komme frem på det svenske marked.

”FrontAvenue ser mange spændende muligheder i 2c8, og ved integration med SafetyNet bliver det muligt at anskue virksomhedens processer og dokumentation på en helt ny måde,” siger FrontAvenue salgschef Claus Holst Sørensen.

Kombinationen af SafetyNet og 2c8 giver ledelsessystemer endnu en dimension til styring og udvikling af virksomhedens processer og forretningsgange, og muligheden for at publicere på flere platforme til virksomhedens medarbejdere og interessenter.

Kontakt FrontAvenue, Salgs- og Marketingchef Claus Holst Sørensen på mail CHS@frontAvenue.com / på telefon +45 31 32 01 81 for yderligere information eller en uforpligtende præsentation.

         

24. January, 2020

Vestforbrænding køber SafetyNet på SKI

FrontAvenue har som leverandør på SKI 02.19 indgået aftale om SafetyNet med Vestforbrænding.

Vestforbrændning stiller store krav til IT-systemer for understøttelse af arbejdsmiljø og miljøopgaver. SafetyNet skal bidrage til opfyldelse af disse krav og målsætninger.

  • Effektiv administration

  • En samlet arbejdsmiljøløsning

Nyheder - Seneste nyt om SafetyNet fra FrontAvenue

Get the latest SafetyNet news

Subscribe to our newsletter (in Danish).
By clicking "subscribe", you accept our privacy policies.

Tak! Vi holder dig opdateret.
Oops! Der gik vist noget galt. Prøv igen senere.