System til arbejdsmiljø – SafetyNet

Arbejdsmiljø

Hvordan skaber man et godt arbejdsmiljø?

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for en virksomheds success. Arbejdsmiljø kan have betydning for medarbejderes sundhed, fravær, produktivitet, loyalitet og ikke mindst trivsel. Det er ganske enkelt vigtigt, at vi har det godt, når vi er på arbejde.

Men hvordan får man så styr på arbejdsmiljøet? I FrontAvenue tror vi på, at det er menneskerne, der skaber det gode arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø kræver medarbejdere, der engagerer sig i, at kollegerne har det godt. Det kan man sikre ved at udføre nogle dækkende arbejdspladsvurderinger (APV’er), holde arbejdsmiljødrøftelser, uddele korrekte arbejdspladsbrugsanvisninger og ved løbende at følge op på arbejdsmiljøinitiativer. Vi vil gerne støtte jer i at gøre dette bedst muligt.

Det hjælper at have gode værktøjer til sin rådighed – værktøjer, der assisterer jer i at nå jeres mål. Mange virksomheder har f.eks. et mål om at blive mere konsekvente i at få sendt arbejdsskadesager afsted til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES). SafetyNet gør det nemt at registrere arbejdsskader og sende dem til AES via EASY med det samme. Når medarbejdere let kan registrere arbejdsskader – f.eks. fra mobile platforme – er sandsynligheden for, at de gør det, meget større. Størstedelen af skader, der registreres i EASY, registreres i dag via SafetyNet. Se udviklingen i nedenstående graf. Det er godt, at virksomheder har sat fokus på korrekt registrering. Målrettede indsatser med rigtigt værktøj forbedrer arbejdsmiljøet.

Vi hjælper dig med at hjælpe andre

Der er meget at holde styr på, og derfor bestræber vi os på at udstyre jer med løsninger, der gør arbejdet så enkelt som muligt. Læs mere om de forskellige arbejdsmiljøløsninger herunder.

Med data fra SafetyNet ved vi, hvilke typer af forebyggende indsatser, vi skal arbejde med. Så rammer vi rigtigt.

– Morten Pedersen, Seniordirektør for EHS i Danish Crown

Hændelser: Enkel registrering af arbejdsskader og nærvedhændelser

SafetyNet Hændelser lader dig registrere arbejdsskader på få minutter. Rapportér skaden til EASY samtidig med, at du registrerer den til internt brug. Få et overblik over tidligere arbejdsskader og nærvedhændelser ved hjælp af SafetyNets overbliksside og autogenererede rapporter. Rapportér skaden fra en computer eller fra SafetyNets mobile app. Følg op på skaden ved hjælp af SafetyNet Handlingsplaner. Registrering af arbejdsskader er en vigtig del af at forbygge nye. Gør det nemt med SafetyNet.

APV: Den gode arbejdspladsvurdering

Opbyg, udsend, analysér og følg op på dine APV’er i SafetyNet. Vi har et hav af standardskabeloner, du kan tage udgangspunkt i, eller du kan vælge at bygge din APV op fra bunden. Det er enkelt at udsende en APV til alle eller målrettede grupper af medarbejdere. I SafetyNet APV findes der også et antal standardrapporter, der forenkler analyser af de enkelte APV’er og sammenligninger resultater på tværs af år og afdelinger. Resultater fra en APV kan, ligesom hændelser, tilkobles en SafetyNet-handlingsplan, så de kan anvendes aktivt.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

SafetyNet Handlingsplaner lader dig oprette handlingsplaner for at følge op på sager identificeret i et andet modul eller en helt anden sag, der optager virksomheden. I SafetyNet Handlingsplaner kan man uddele ansvarsområder, styre deadlines og løbende se, hvor langt en aktivitet er kommet, samt hvor effektiv, den har været.

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNet moduler de ønsker.

Et udpluk af mulighederne

Swipe på skærmen for at se flere

Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen

SafetyNet giver dig de nødvendige redskaber til at få din virksomhed certificeret efter f.eks. arbejdsmiljøledelsesstandarden ISO 45001. Virksomheden får blandt andet mulighed for nemt at inddrage alle medarbejdere i arbejdsmiljøprocesserne. Læs mere om certificeringer og kvalitetsikring her.

Effektive handlingsplaner

Opret handlingsplaner i SafetyNet på baggrund af resultater i APV’er, sager eller anden data registreret i SafetyNet, og følg med i hvilke tiltag, der virker. Handlingsplaner kan også oprettes uden om andet data registreret i SafetyNet og bruges som ledelsesværktøj. Læs mere om handlingsplaner her.

Enkle inspektioner

Opsæt tjeklister og spørgeskemaer til inspektioner nemt og enkelt i SafetyNet. Konfigurer elementerne til inspektionen i SafetyNet på din computer, og svar herefter på computer eller mobilenhed. Hvis inspektionen gennemføres i SafetyNet-appen, kan den gennemføres offline, hvorefter resultaterne synkroniseres, når enheden har mobildækning eller WiFi igen. Læs mere om SafetyNet-appen og inspektioner her.

Avancerede rapporter

Det er nemt at generere både enkle og detaljerede statistikker og rapporter ud fra registreringer og undersøgelser foretaget i SafetyNet. SafetyNet installeres med en lang række standard rapporter, og vi hjælper desuden gerne med at konfigurere en rapport, der passer til lige netop det, I har brug for.

previous arrow
next arrow
Slider

Kundeerfaringer med SafetyNet

SafetyNet Arbejdsmiljø er relevant for mange forskellige typer af virksomheder og organisationer, fordi SafetyNet kan hjælpe med alt fra en lovpligtig APV til daglige registreringer af forskellige typer hændelser. Mange store produktionsvirksomheder bruger SafetyNet til at registrere arbejdsskader og oprette handlingsplaner. Læs mere om, hvordan produktionsbranchen bruger SafetyNet til at minimere antallet af arbejdsulykker

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK