System til arbejdsmiljø – SafetyNet

Arbejdsmiljø

Hvordan skaber man et godt arbejdsmiljø?

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for en virksomheds success. Arbejdsmiljø kan have betydning for medarbejderes sundhed, fravær, produktivitet, loyalitet og ikke mindst trivsel. Det er ganske enkelt vigtigt, at vi har det godt, når vi er på arbejde.

Men hvordan får man så styr på arbejdsmiljøet? I FrontAvenue tror vi på, at det er menneskerne, der skaber det gode arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø kræver medarbejdere, der engagerer sig i, at kollegerne har det godt. Det kan man sikre ved at udføre nogle dækkende arbejdspladsvurderinger (APV’er), holde arbejdsmiljødrøftelser, uddele korrekte arbejdspladsbrugsanvisninger og ved løbende at følge op på arbejdsmiljøinitiativer. Vi vil gerne støtte jer i at gøre dette bedst muligt.

Det hjælper at have gode værktøjer til sin rådighed – værktøjer, der assisterer jer i at nå jeres mål. Mange virksomheder har f.eks. et mål om at blive mere konsekvente i at få sendt arbejdsskadesager afsted til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES). SafetyNet gør det nemt at registrere arbejdsskader og sende dem til AES via EASY med det samme. Når medarbejdere let kan registrere arbejdsskader – f.eks. fra mobile platforme – er sandsynligheden for, at de gør det, meget større. Størstedelen af skader, der registreres i EASY, registreres i dag via SafetyNet. Se udviklingen i nedenstående graf. Det er godt, at virksomheder har sat fokus på korrekt registrering. Målrettede indsatser med rigtigt værktøj forbedrer arbejdsmiljøet.

Vi hjælper dig med at hjælpe andre

Der er meget at holde styr på, og derfor bestræber vi os på at udstyre jer med løsninger, der gør arbejdet så enkelt som muligt. Læs mere om de forskellige arbejdsmiljøløsninger herunder.

SafetyNet giver os alle de nødvendige nøgletal om arbejdsskader og sygefravær
...
SafetyNet er blevet et uundværligt værktøj til sikkerhedsarbejdet

- Bjørn Jørgensen, Sikkerhedschef, Hoffmann A/S
Billede: Stockfoto
Hændelser: Enkel registrering af arbejdsskader og nærvedhændelser

SafetyNet Hændelser lader dig registrere arbejdsskader på få minutter. Rapportér skaden til EASY samtidig med, at du registrerer den til internt brug. Få et overblik over tidligere arbejdsskader og nærvedhændelser ved hjælp af SafetyNets overbliksside og autogenererede rapporter. Rapportér skaden fra en computer eller fra SafetyNets mobile app. Følg op på skaden ved hjælp af SafetyNet Handlingsplaner. Registrering af arbejdsskader er en vigtig del af at forbygge nye. Gør det nemt med SafetyNet.

APV: Den gode arbejdspladsvurdering

Opbyg, udsend, analysér og følg op på dine APV’er i SafetyNet. Vi har et hav af standardskabeloner, du kan tage udgangspunkt i, eller du kan vælge at bygge din APV op fra bunden. Det er enkelt at udsende en APV til alle eller målrettede grupper af medarbejdere. I SafetyNet APV findes der også et antal standardrapporter, der forenkler analyser af de enkelte APV’er og sammenligninger resultater på tværs af år og afdelinger. Resultater fra en APV kan, ligesom hændelser, tilkobles en SafetyNet-handlingsplan, så de kan anvendes aktivt.

Handlingsplaner: Effektiv opfølgning

SafetyNet Handlingsplaner lader dig oprette handlingsplaner for at følge op på sager identificeret i et andet modul eller en helt anden sag, der optager virksomheden. I SafetyNet Handlingsplaner kan man uddele ansvarsområder, styre deadlines og løbende se, hvor langt en aktivitet er kommet, samt hvor effektiv, den har været.

Et samlet system til alt arbejdsmiljøarbejdet

En af de største fordele ved SafetyNet er, at man kan samle alle arbejdsmiljørelaterede opgaver i samme system. Registrer arbejdsskader til intern opfølgning samtidig med, at den sendes til EASY. Fremsøg en afdeling og se, hvilke sagsregistreringer, der er fortaget, samt resultater fra seneste APV. Importér data, og sammenlign på kryds og tværs efter netop jeres behov og sikkerhedskriterier. Ved at have alt arbejdsmiljø samlet i et system kan I minimere dobbeltarbejde og optimere den samlede indsats.

Et udpluk af mulighederne

Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen

Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen i SafetyNet. SafetyNet giver dig de nødvendige redskaber til at få din virksomhed certificeret efter f.eks. arbejdsmiljøledelsesstandarden ISO 45001. Virksomheden får blandt andet mulighed for nemt at inddrage alle medarbejdere i arbejdsmiljøprocesserne. Læs mere om certificeringer her.

Effektive handlingsplaner

Opret handlingsplaner i SafetyNet på baggrund af resultater i APV’er, sager eller anden data registreret i SafetyNet, og følg med i hvilke tiltag, der virker. Handlingsplaner kan også oprettes uden om anden data registreret i SafetyNet og bruges om ledelsesværktøj. Læs mere om handlingsplaner her.

Enkle inspektioner

Opsæt tjeklister og spørgeskemaer til inspektioner nemt og enkelt i SafetyNet. Konfigurer elementerne i inspektionen i SafetyNet i browseren på din computer, og svar herefter på enten computer eller mobil enhed. Hvis inspektionen gennemføres i SafetyNet appen, kan den gennemføres offline, hvorefter resultaterne synkroniseres, når enheden har mobildækning eller WiFi igen. Læs mere om SafetyNet appen og inspektioner her.

Avancerede rapporter

Det er nemt at generere både enkle og detaljerede statistikker og rapporter ud fra registreringer og undersøgelser foretaget i SafetyNet. SafetyNet installeres med en lang række standard rapporter, og vi hjælper desuden gerne med at konfigurere en rapport, der passer til lige netop det, I har brug for.

Et udpluk af mulighederne

Arbejd systematisk med arbejdsmiljøledelsen

SafetyNet giver dig de nødvendige redskaber til at få din virksomhed certificeret efter f.eks. arbejdsmiljøledelsesstandarden ISO 45001. Virksomheden får blandt andet mulighed for nemt at inddrage alle medarbejdere i arbejdsmiljøprocesserne. Læs mere om certificeringer og kvalitetsikring her.

Effektive handlingsplaner

Opret handlingsplaner i SafetyNet på baggrund af resultater i APV’er, sager eller anden data registreret i SafetyNet, og følg med i hvilke tiltag, der virker. Handlingsplaner kan også oprettes uden om andet data registreret i SafetyNet og bruges som ledelsesværktøj. Læs mere om handlingsplaner her.

Enkle inspektioner

Opsæt tjeklister og spørgeskemaer til inspektioner nemt og enkelt i SafetyNet. Konfigurer elementerne til inspektionen i SafetyNet på din computer, og svar herefter på computer eller mobilenhed. Hvis inspektionen gennemføres i SafetyNet-appen, kan den gennemføres offline, hvorefter resultaterne synkroniseres, når enheden har mobildækning eller WiFi igen. Læs mere om SafetyNet-appen og inspektioner her.

Avancerede rapporter

Det er nemt at generere både enkle og detaljerede statistikker og rapporter ud fra registreringer og undersøgelser foretaget i SafetyNet. SafetyNet installeres med en lang række standard rapporter, og vi hjælper desuden gerne med at konfigurere en rapport, der passer til lige netop det, I har brug for.

Kundeerfaringer med SafetyNet Arbejdsmiljø

SafetyNet Arbejdsmiljø er relevant for mange forskellige typer af virksomheder og organisationer, fordi SafetyNet kan hjælpe med alt fra en lovpligtig APV til daglige registreringer af forskellige typer hændelser. Mange store produktionsvirksomheder bruger SafetyNet til at registrere arbejdsskader og oprette handlingsplaner.

Læs om, hvordan forskellige brancher bruger SafetyNet.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

System til arbejdsmiljø – SafetyNet

Få seneste nyt fra os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer.
Ved at klikke 'Tilmeld' accepterer du vores politikker.

Tak! Vi holder dig opdateret.
Oops! Der gik vist noget galt. Prøv igen senere.