SafetyNet kan bruges bredt i mange forskellige brancher

Andre brancher

Mange muligheder med SafetyNet

Der er mange forskellige brancher, der bruger SafetyNet som værktøj i deres arbejdsmiljø-, HR-, kursus- og/eller forsikringsarbejde. SafetyNet omfatter mange forskellige løsninger, som i høj grad kan tilpasses til den enkelte organisation og den enkelte organisations arbejdsgange.

Boligselskabet KAB bruger f.eks. SafetyNet til at holde kurser og konferencer, mens medicinalvirksomheden Fertin Phama bruger SafetyNet til sagsregistrering, spørgeskemaundersøgelser og opgavestyring. Hvordan en virksomhed vælger at bruge SafetyNet, afhænger helt af egne prioriteringer og mål. Derfor ser vi mange forskellige eksempler på brug og udbytte.

Vores kunder mødes en gang om året og udveksler erfaringer til SafetyNets ERFA-seminar. Her inspirerer de hinanden til nye måder at bruge systemet på. På SafetyNet ERFA 2018 fortalte Henrik Kjærsgaard fra BaneDanmark, at BaneDanmark ser SafetyNet lidt som en schweizerkniv: Der er et hav af forskellige redskaber, og de forskellige redskaber kan løse flere forskellige opgaver. I BaneDanmark er SafetyNet led i alt fra arbejde med jura til strøm, beredskab, miljø og SR-tilsyn. Medarbejdere ude på sporene bruger appen til f.eks. at registrere signalfejl, mens medarbejdere på kontorer bruger web-platformen til at trække forskellige rapporter.

SafetyNets bredde gør, at systemet er relevant for langt de fleste brancher.

Vores kunder

Billund Lufthavn
SAS
Falck
ISS
Hess Danmark

Hvad er SafetyNet?

SafetyNet er et alt-i-ét cloud-baseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNets moduler de ønsker.

Læs mere om, hvordan SafetyNet kan kvalificere kvalitetsarbejdet på jeres arbejdsplads.

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?
Få en præsentation af SafetyNet.

da_DK