SafetyNet Akriver / Forsikringer - Få overblik over alle aktiver og forsikringer

Aktiver/Forsikringer

 

SafetyNet Aktiver/Forsikrings vigtigste funktioner:

‍· Registrer aktiver og relevante dokumenter
· Registrer forsikringsinformation og relevante dokumenter
· Få overblik aktiver, forsikringer og deres brug

‍SafetyNet Aktiver/Forsikring er et administrationssystem til aktiver og dertilhørende forsikringer.

I SafetyNet Aktiver/Forsikring samles al information omkring et aktiv. For at registrere et aktiv udfylder man information som navn, kode, aktivtype, forsikringspolice, og hvilken afdeling aktivet tilhører. Hvis aktivet er et køretøj, registrerer man derudover bl.a. stelnummer og model. Hvis aktivet er en bygning, kan man f.eks. registrere, hvorvidt bygningen har tyverialarm eller videoovervågning. Hvilke felter, der skal udfyldes, kan tilpasses af den enkelte organisation ved implementering af SafetyNet.

SafetyNet Aktiver/Forsikring samler også al information omkring aktivernes forsikringer. For at registrere en forsikring i SafetyNet udfylder man information som policenummer, forsikringstype, forsikringsselskab og startdato. Som med aktivregistrering bestemmer den enkelte organisation selv, hvilke informationer medarbejdere skal registrere om en forsikring. Det er også muligt at uploade forsikringsbetingelser og andre relevante dokumenter til en forsikringsregistrering.

Registrerede aktiver linkes til registrerede forsikringer. Det gør, at det er nemt at få overblik over, hvordan forsikringer bliver brugt. Det er f.eks. muligt at danne en graf over, hvor mange aktiver der er tilknyttet forskellige forsikringstyper.

Al data integreres automatisk mellem SafetyNet Forsikringsskader og SafetyNet Aktiver/Forsikring. Når både forsikringer og aktiver er registreret og linket i SafetyNet Aktiver/Forsikring, vil den rigtige forsikring automatisk dukke op, når en aktivskade registreres i SafetyNet Forsikringsskader.

SafetyNet består af mange forskellige, kombinerbare moduler

Vi tilbyder modulkombinationer inden for arbejdsmiljø, forsikring, kvalitet, HR og kursusadministration. Vælg en eller flere modulkombinationer, eller sammensæt din egen SafetyNet-løsning.

SafetyNet Aktiver/Forsikringer indgår i SafetyNet Forsikring og forsikringskader-løsningen.

da_DK