Persondatapolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold samt hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, samt hvilke sider du klikker på. Såfremt du indtaster dine kontaktoplysninger på vores hjemmeside, f.eks. i forbindelse med at tilmelde dig vores nyhedsbrev, gemmer vi med dit accept ligeledes disse oplysninger og anvender dem til det formål, der står beskrevet, når du indtaster oplysningerne.

Formål
Oplysningerne bruges til at levere den eventuelle services, du har efterspurgt, som tilmelding af nyhedsbrev eller download af et produktblad. Øvrigt indsamlet data kan du læse om på vores cookies side.

Sikkerhed
Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger meget alvorligt, og har taget gjort os alle nødvendige foranstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer i uvedkommendes kendskab, eller må anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Vi bevarer maksimalt oplysningerne i det tidsrum, der er tilladt ifølge den relevante lovgivning. Mailadresser opgivet i forbindelse med nyhedsbreve gemmes eksempelvis maksimalt i to år, såfremt tilladelse ikke gives igen. Vi sletter oplysningerne såfremt de ikke længere er relevante eller såfremt vi modtager et ønske om det (se kontaktoplysninger nederst på siden).

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet deles med tredjepart til statistik, hvilket du kan læse mere på vores cookies side.

Data du selv indtaster, som navn og mail, videregives kun i det omfang, du giver eksplicit samtykke til. Vi anvender eksempelvis et eksternt program til udsendelse af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet bliver du bedt om at godkende at oplysningerne behandles af tredjeparten i henhold til deres privatlivspolitik.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, rettet og slettet de personoplysninger, vi behandler om dig. Henvendelse herom kan ske til mailadressen nederst på siden. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

FrontAvenue A/S
Vermundsgade 38A, 2. sal
2100 København Ø
Telefon: 70200818
mail: kontakt@frontavenue.com