FrontAvenue

FrontAvenue udvikler og sælger forretningskritiske cloudbaserede systemer til en bred vifte af kommuner, myndigheder og private virksomheder.
Vores løsning, SafetyNet, letter arbejdsgangene forbundet med administration af arbejdsmiljø, kvalitet/audit, forsikringsadministration, HR og kursusadministration.
Alle vores moduler er baseret på samme integrerede og modulopbyggede fundament, og udvikles kontinuerligt i tæt samarbejde med vores kunder.

Historie

FrontAvenue blev etableret i 2001 som et IT-konsulenthus i København. Fra starten var kundens behov styrende for den teknologi, vi udviklede. Vores fokus de tidlige år lå i at udvikle skræddersyede web-baserede forretningssystemer til en lang række forskellige virksomheder.
Da mange af vores kunder havde lignende behov, udviklede vi samtidig standardløsninger, der kunne tilpasses de enkelte virksomheder, hvilket førte til lanceringen af SafetyNet i 2003.
Med SafetyNet samler vi mange forskellige men forbundne administrative løsninger i ét integreret overblikskabende system.

Kerneværdier

FrontAvenue holder kunden i centrum ved at tilpasse SafetyNet til den enkelte organisation ved implementering. Derefter lader vi organisationen være styrende for hvilke moduler vi udvikler og hvordan de forbedres, blandt andet gennem kundemøder, support-linjen og årlige ERFA-seminarer. Således sikrer FrontAvenue, at vi leverer et brugervenligt produkt med bred funktionalitet og stor fleksibilitet.

Hvem er vi?

FrontAvenue har i dag 11 medarbejdere på hovedkontoret i København og 26 medarbejdere i Bangalore, Indien der arbejder med systemudvikling og -test. Vores kunder har tilsammen over 550.000 ansatte i Danmark.

Vi støtter

Det sociale netværk

AB_peacock_LOGO150

dansk_folkehj

BørnelejrenLangeland