Kursusadministration

losninger-frontavenue

Kursusadministration er et standardsystem til administration af kurser og arrangementer. Der er tale om en IT-løsning, der henvender sig til organisationer, som vil have 100% styr på deres kursusforretning - uanset om der er tale om private kursusudbydere, medlemsorganisationer eller medarbejderuddannelse i større virksomheder.

Med Kursusadministration får I implementeret en intelligent it-løsning der ikke kræver store udviklingsomkostninger, samtidig med at I får masser af muligheder for, uden programmering, at tilpasse systemet til Jeres forretningsgange.

Få mere ud af ressourcerne

Vi tilbyder et komplet system til kursusadministration, der kan håndtere alle faser af begivenheder, kurser og foredrag – fra planlægning til efterbehandling, når kurset er afholdt. Det kan tilmed automatisere en stor del af de administrative rutiner, så I kan fokusere på at udvikle medarbejderne i stedet for at bøvle med administrativt besvær.

Vil du vide mere?

Download et produktblad (PDF) om kursusadministrationsmodulet.
Læs mere om de enkelte elementer i kursusadministrationen ved at klikke på ikonerne:

Læs mere om de enkelte elementer i kursusadministrationen ved at klikke eller swipe over ikonerne:

TIP: Hvis skærmen ikke passer til
ikonernes størrelse, så prøv liggende tilstand.

Undervisning og Support

FrontAvenue bistår i implementeringsprocessen med skræddersyede systemtilpasninger og undervisning i systemet. Det er til enhver tid muligt at booke yderligere undervisning, for eksempel til genopfriskning eller ved nye medarbejdere. SafetyNet supporten sidder desuden klar ved telefon og mail mandag til fredag, og kan assistere med udfordringer store som små.

Datasikkerhed

FrontAvenue garanterer, at vores kunders data holdes sikre. Vi holder os opdateret omkring den nyeste lovgivning på området, bl.a. EU’s 2018 Persondataforordning, og hjælper vores brugere med at overholde dette.