Handlingsplaner

Handingsplaner

Hold styr på, at alle opgaver løses på både kort og lang sigt med Handlingsplanmodulet i SafetyNet, således at alle er klar over ansvarsfordeling og deadlines i forbindelse med opgaveløsningen.

SafetyNet Integration

SafetyNet Handlingsplaner kan kobles på eksisterende sager i SafetyNet, men kan også oprettes selvstændigt. Det er for eksempel muligt at oprette en handlingsplan for at løse årsagen til en arbejdsskade registreret i Arbejdsskade modulet, eller at oprette en handlingsplan for at behandle et resultat af en arbejdsmiljøundersøgelse i APV-modulet. SafetyNet Handlingsplaner kan dog også bruges til at give struktur på diverse ad hoc opgaver der kan opstå på en arbejdsplads.

Det enkle overblik

I Handlingsplansmodulet kan du lægge en plan for, hvordan opgaver skal løses på kort og lang sigt samt angive deadlines og ansvarlige personer for disse. Det er også muligt løbende at registrere, hvor langt man er nået i en given sag, samt om der ved afslutning er behov for opfølgning.
SafetyNet gør det enkelt at trække både igangværende og behandlede handlingsplaner på baggrund af titel, emne, beskrivelse, ansvarlige personer, dato og mere.
SafetyNet giver endvidere et visuelt overblik over, hvilke typer af handlingsplaner og sager der er registrerede, således at det er muligt at spotte tendenser i din organisation.

Skræddersyede skabeloner

Få automatisk besked via mail, når der sker ændringer i en handlingsplan, du er ansvarlig for, når der er få dage til deadline eller andet. Hver enkelt organisation kan tilpasse hvilke mails, hvem skal modtage, hvornår. Disse, samt skabeloner for rapporter og rapporteringsmuligheder, kan nemt ændres af administratoren for SafetyNet i din organisation.

Modtag SafetyNet nyhedsbrev?


Hent SafetyNet produktblad


Bestil uforpligtende demo